20+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Μελετάμε και υλοποιούμε τα δικά σας όνειρα και ανάγκες

Κουζίνες Εξωτερικού Χώρου

Κουζίνες
Χώρων Εστίασης

Συστήματα Εξαερισμού

Εσωτερικά & Εξωτερικά Bars

Κουζίνες Εξωτερικού Χώρου Σχεδιασμένες στα Μέτρα σας

Στην Kyriakides Group, δημιουργούμε κουζίνες εξωτερικού χώρου που δεν είναι απλώς λειτουργικές, αλλά μεταμορφώνουν τον υπαίθριο χώρο σας σε ένα μέρος απόλαυσης και χαλάρωσης.

Επαγγελματικές Κουζίνες Εστιατορίων & Ξενοδοχείων

Η εμπειρία της ομάδας της Kyriakides Group μας έχει διδάξει ότι μια καλή κουζίνα πρέπει να διευκολύνει την ομάδα του chef να εργάζεται απρόσκοπτα, να ανταποκρίνεται άριστα στις απαιτήσεις του κάθε μενού και να ικανοποιεί τους πελάτες.

Εσωτερικά και Εξωτερικά Επαγγελματικά Bars

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή επαγγελματικών bars για χώρους εστίασης. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ο Όμιλος Kyriakides πρωτοπορεί στον σχεδιασμό και την κατασκευή με μοναδικότητα, λειτουργικότητα και την υψηλότερη ποιότητα υλικών.

Συστήματα Εξαερισμού για Μέγιστη Αποδοτικότητα

Οι μηχανολόγοι μηχανικοί της Kyriakides Group οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο τομέα της ποιότητας του αέρα σχεδιάζουν και υλοποιούν το κατάλληλο σύστημα εξαερισμού για την:

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Στην Kyriakides Group, από το 2000, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε για τις ανάγκες του κάθε χώρου, του κάθε σεφ, του κάθε μενού. Εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ, ξενοδοχεία, όλα είναι επιχειρήσεις με διαφορετικές απαιτήσεις και δυνατότητες, αλλά πάντα με τον ίδιο στόχο: Να προσφέρουν στους δικούς τους πελάτες κορυφαία ποιότητα και σχεδιασμό. Αυτός είναι κι ο δικός μας στόχος και τον καταφέρνουμε, χρόνια τώρα με επαγγελματισμό, τεχνογνωσία και συστηματική ανανέωση.

Η ομάδα των μηχανικών της Kyriakides Group, θα συζητήσει, θα κατανοήσει και στη συνέχεια θα σχεδιάσει σε 3D απεικόνιση το προϊόν που είναι κατάλληλο για το χώρο και τους στόχους του πελάτη, από τη διαρρύθμιση μέχρι το σύστημα εξαερισμού, με έμφαση σε όλα αυτά που καθορίζουν τις δικές σας ανάγκες. Μετά την κατασκευή και την τοποθέτηση, παραμένουμε δίπλα σας με αδιάκοπη τεχνική υποστήριξη, ώστε πραγματικά να καταφέρουμε να είμαστε δίπλα σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ